İlahiyatlılar: Biz teşhir etmeden istifa edin!

İlahiyatlılar: Biz teşhir etmeden istifa edin!

 

İstanbul İlahiyat Mezunları ve Mensupları Derneği, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yaptığı kanlı darbe girişimi sonrasında bildiri yayınlayarak “Okulumuzdan mezun olan bir abimizin açıklamalarını kimlerin ne şekilde soru çaldığını isim isim ilerleyen süreçte yayınlayacağız. Biz istiyoruz ki milletin haklarına girenler biz isim isim burada teşhir etmeden derhal görevlerinden istifa etsin. Pişman olduklarını ve soruları kimlerden niçin aldıklarını karakola gidip itiraf etsin” ifadelerini kullandı.

YENİAKİT.COM.TR – İstanbul İlahiyat Mezunları ve Mensupları Derneği, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yaptığı kanlı darbe girişimi sonrasında bildiri yayınlayarak “Okulumuzdan mezun olan bir abimizin açıklamalarını kimlerin ne şekilde soru çaldığını isim isim ilerleyen süreçte yayınlayacağız. Biz istiyoruz ki milletin haklarına girenler biz isim isim burada teşhir etmeden derhal görevlerinden istifa etsin. Pişman olduklarını ve soruları kimlerden niçin aldıklarını karakola gidip itiraf etsin” ifadelerini kullandı.

İşte o bildiri:

“İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akademik kadrosunda yer alan FETÖ üyesi çetecilerin tesbiti acilen dekanlık tarafından yapılmalıdır.

Senelerce cemaatin KüçükPazar’daki Abdurrahman BAŞ yurdunda kalıp orada ilahiyat öğrencilerine abilik yapanların tamamı gerek akademisyen gerek milli eğitim kadrolarında olsun incelenmeye alınmalıdır. ( Bu yurtta kalıp kendi hakkıyla kamu kurumlarında görev alanlar ve hiçbir suça bulaşmamış gerektiğinde çalınmış soruları reddeden şerefli kardeşlerimiz hariç)

Nitekim bu insanlar daha üniversite sınav sonuçları açıklandıktan 1 saat sonra İ.Ü ilahiyat öğrencilerini telefonla aramış kendi yurtlarında kalması konusunda baskı yapmıştır. Hayır diyen kardeşlerimiz için gerekirse kendi şehirlerine kadar gidip ikna etmeye çalışmışlardır.

Bu insanlar bu fakülteyi kazanan istisnasız bütün arkadaşlarımızın telefon numaralarını nereden bilmektedir ?

Hangi şehirde olduğumuzu bilip yurda yerleşmemiz pahasına o şehre gelmeyi göze almalarının sebebi nedir ?

Elbette bu paralel yapılanmanın merak edilen kısmıdır.

Birde görümeyen yüzü var.

Okulumuzdan mezun olan bir abimizin açıklamalarını kimlerin ne şekilde soru çaldığını isim isim ilerleyen süreçte yayınlayacağız. Biz istiyoruz ki milletin haklarına girenler biz isim isim burada teşhir etmeden derhal görevlerinden istifa etsin. Pişman olduklarını ve soruları kimlerden niçin aldıklarını karakola gidip itiraf etsin..

BUGÜNE DEK BEKLEMEMİZİN SEBEBİ BU VAHİM SORU ÇALMA HADİSELERİNDEN HENÜZ YENİ HABERDAR OLMAMIZDIR.

FAKÜLTEMİZ MENSUPLARINA DUYURULUR!!”

http://www.yeniakit.com.tr

 

Yorum bırakın